High Camp Nord 2018, Program

Se program for 2018 under. 

TORSDAG 12. APRIL

Torsdag er første festivaldag og ankomstdag. I festivalpasset (som du må ha for delta) er det inkludert busstransport fra Bødø Lufthavn til Saltstraumen Hotel, som er arena for festivalen. Her registrerer du deg, og får utdelt festivalarmbånd. Fra 18.00 til 22.00 serverer hotellet middagsbuffet. Har du booket deg inn på hotellet, er det inkludert i hotellprisen, hvis ikke koster det 250kr. 

Utover kvelden hilser vi på guidene som skal ta oss med rundt på de fantastiske fjellene i området rundt de neste dagene. Guideansvarlig Anne Maria Leuna fra Rocks and Rivers går gjennom forholdene i fjellet, og hvor vi tar turen på fredag. Baren holder åpent utover kvelden.

FREDAG 13. APRIL

Fra klokken 06.30 er det frokost i restauranten (inkludert for de som bor på hotellet, koster 125kr ellers). Husk å smør matpakke (koster 85kr hvis du ikke bor på hotellet). Klokken 08.00 er det avreise i busser og minibusser. Vi er ute hele dagen, og kommer tilbake til hotellet rundt 14.00 - 15.00. Fra klokken 18.00 - 20.30 er det middagsbuffet i restauranten. 

Klokken 21.00 tar vi og samles for å se på bilder fra dagen. I tillegg går vi gjennom hvordan dagen har vært, og hvor vi tar turen på lørdagen. Til slutt kommer Espen Kristiansen fra Field Production og prater om da de tok turen til Glomfjord for å filme til Supervention II. 

LØRDAG 14. APRIL

Vi står opp tidlig og får i oss en god frokost. Avreise til dagens skiturer er også 08.00. Vi har sett og erfart mye på fredagen, så vi vet litt mer om hvordan det er i fjellet. Vi reiser dit vi finner best snø og morsomst kjøring. Ved ankomst hotellet etter tur får dere ei pølse i hånda, før dere hopper i boblebadet (hvis dere ønsker). Informasjon om søndagens turer tar vi i dag før middag, klokken 17.30. 

Etter middagen er ferdig (20.30) kjører vi ølsmaking med det lokale bryggeriet Bådin. På kvelden blir det fest og god stemning.

SØNDAG 15. APRIL

Campens siste dag. Vi står opp og får i oss en god frokost, før vi utnytter de siste timene til å få god snø og god skikjøring. Skal du være med fellestransporten tilbake til flyplassen klokken 15.00.