Bestill festivalpass i vår nettbutikk.

Under High Camp Sunnmøre kan du ta båten til 62Nord til Øye, der vi igjen setter opp busstransport fra Hotel Union Øye innover i Norangsdalen til Kvitegga og Blæja. Guidede turer har førsteprioritet.

Utover det er Øye en historisk plass, og en aktuell overnattingsplass under High Camp Sunnmøre. Bestill overnatting på Hotel Union Øye. 

Vi setter opp båttransport på kvelden slik at du kan være med på festlighetene fredag og lørdag. 

I enden av Norangsfjorden, på Øye, ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for kongelige, forfattere og elskere. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser. Hotellet sine 27 rom er alle individuelt dekorert og møblert med nøye utvalgte antikviteter. Rommene er også oppkalt etter kjente personer som har bodd på hotellet gjennom tidene; Keiser Wilhelm II, Kong Oscar II, Dronning Maud og Kong Haakon, samt forfatterne Karen Blixen, Knut Hamsun, Sir Arthur Conan Doyle og ikke minst komponisten Edvard Grieg. Hver dag får besøkende mulighet til å se inn på hotellets ledige rom. Spaser en tur i gangene og drøm deg bort i det herskapelige fjordslottet.

BEJ2016005G1007_4466