Norrøna fotokonkurranse:

Vinn en valgfri jakke fra Norrøna til en verdi av 5000,- for festivalens beste bilde. Send ditt bilde til emivalde@live.no. Vinneren blir annonsert på vår Instagramkonto @friflythighcamp lørdag kl.19:30. Bidragene vil bli delt vår instagramkonto.  

________

K2 #konkurranse:

Tagg dine instagrambilder fra festivalhelgen med #k2skisnorway og #friflythighcamp og bli med i trekningen av et par karbon-teleskopstaver fra K2. Vinneren trekkes lørdag.  

________

Völkl #konkurranse:

Gira på et par ski fra Völkl, et par bindinger fra Marker eller et par toppturstøvler fra Dalbello? Tagg instagrambildene dine fra helgen med #voelklskis, #markerbindings, #dalbelleo og #friflythighcamp og bli med i trekningen. Vinneren må stå på utlånslisten til Völkl i sponsorgata for å bli med i trekningen. Fra Völkl kan du velge en ski fra VTA serien, fra marker kan du få den nye og prisbelønte Alpinist-bindingen mens fra Dalbello kan du velge deg ut en støvel fra Lupo serien. Vinneren annonseres på lørdag. 

________

Mammut #konkurranse:

Mammut gir 2x spader og søkestenger til to heldige vinnere. For å delta i konkurransen må du tagge ditt festivalbilde på Instagram med #mammuthighcamp.

Psst: Nye følgere av @mammutscandinavia kan hente ut en gratis caps på standen. 

________

Sagafjord Hotell #konkurranse:

Lyst på en tur tilbake til Sagafjordhotel i vår? Festivalhotellet for High Camp gir vekk en overnatting for 2 personer! Tagg instagrambildet ditt fra helgen med #friflythighcamp for å bli med i trekningen. Vinneren annonseres på søndag. 

________

62Nord #konkurranse:

62Nord gir vekk opphold fr 2 personer på Hotell Union Øye. Du får:

  • Overnatting i dobbeltrom
  • 3 retters middag servert i hotellets herskapelige spisesal
  • frokost  og smøring av matpakke
  • fjellkart

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen av denne hotellpakken er å tagge dine instagrambilder fra festivalhelgen med @62nord og #friflythighcamp.