Nå kan du bli med å gå Høgruta fra Stryn over til Sæbø i Hjørundfjorden og avslutt det hele med en helg på toppturfestivalen High Camp Sunnmøre!  

  

Dette er turen for deg som vil ha en ny opplevelse i vest-norsk natur og ta en tur veldig få har gått tidligere. Både Stryn og Sunnmøre byr på noe av den fineste naturen og skikjøringen i Norge og nå kan du oppleve begge deler på en og samme tur.

  

Denne turen går over tre dager som starter tidlig om morgenen i Stryn, vi overnatter på to ulike hytter underveis. Vi vil besøke toppturklassikere som Hornindalsrokken, Kvitegga, Blæja og Kårdalstindane på denne turen. Vel nede bli vi møtt av båten som tar oss over Hjørundfjorden til High Camp.

  

Dette er turen for deg som vi gå på topptur fra et sted til et annet. Oppleve en annerledes tur som svært få andre har opplevd. Få en hard, annerledes og fin oppkjøring til High Camp. Vi bor relativt godt og unner oss god mat på turen. Dette er turen for deg som vil gå i et normalt tempo, men likevel ha krefter og psyke til å gå i tre dager i strekk i all slags vær.

  

- "Høgruta Stryn -Sunnmøre anbefales på det sterkeste til de som elsker gode turopplevelser, bra skikjøring, magisk utsikt og godt sosialt selskap! Våre guider Gordie og David var helt unike! Mange erfaringer rikere etter denne turen. Tusen takk! - Skal tilbake dit :-)" - Veronica Næss

  

Guide, transport, overnatting og måltider er inkludert. Du får også billett til High Camp Sunnmøre. Overnattingen ordner du selv.

  

På turen har du bare med deg det mest nødvendige for turen slik at du går lettest mulig og får best mulig skikjøring underveis. Dette er altså ikke en fjellskitur, men toppturer som byr på god skikjøring.

  

- "Helt rå tur I fantastisk terreng. En opplevelse man kan leve lenge på!!!" - Jørgen Johansson

  

Det er UTEGUIDEN som også guider under High Camp som tar deg over fjellet på denne tre-dagersturen fra Stryn.

 

Du bestiller turen via nettsiden deres og er du abonnent av Fri Flyt, UTE, Klatring, Terrengsykkel eller Landevei får du 1500,- i rabatt (Skriv Fri Flyt abo når du bestiller turen)

  

Bli med på denne unike toppturopplevelsen i midten av mars

  

BESTILL HER!

  

22-49-12_lightboxorgBig

  

22-49-09_lightboxorgBig

  

22-48-59_lightboxorgBig

   

22-49-37_lightboxorgBig