Teltavgift er inkludert i festivalpasset. Det er store områder på festivalarenaen hvor du kan slå opp telt. Du må ha med eget telt. Ønsker du å innlosjere deg på Sagafjord Hotel, Hotel Union Øye eller andre overnattingssteder, kontakter du de direkte. 

Sagafjord Hotel
Sagafjord Hotel er hotellet hvor festivalarenaen er. Etter et halvt år med full rehabilitering åpnet Sagafjord Hotel for full drift første uken i juli 2012. Hotellet tilbyr dobbeltrom med moderne standard, i tillegg til større superior-rom og suiter. Hotellet blir fort fullbooket, så vær rask! 

Booking av rom skjer direkte til Sagafjord Hotel. Booking av rom åpner 10.00, samtidig med festivalpassene. Sagafjord tar imot bookinger KUN over telefon.

Telefonnummer: 70 04 95 00 eller 70 04 10 00

Priser (halvpensjon):
1450,- pr. person i dobbeltrom pr. natt
Tillegg for enkeltrom kr. 300,- pr. natt
Ekstraseng eller sovesofa kr. 845,- pr. natt

Suite med skipakke kr. 1999,- pr. person pr. natt (minstepris kr. 3550,- pr. natt)

Det er ikke mulig å booke rom på Sagafjord før billettene blir lagt ut for salg 19. desember klokken 10.00.

Prisene inkluderer:
Overnatting med frokost
Selvsmurt matpakke med påfyll av termos
Middagsbuffet

For mer informasjon, besøk hotellets hjemmeside.

__________________________

Hotel Union Øye
Hotel Union Øye ligger på andre siden av fjorden, men inkludert i romprisen får du båt-transport over til Sagafjord og festivalarenaen. Hotel Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for kongelige, forfattere og elskere. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser. Ta kontakt direkte med hotellet (ikke Fri Flyt) ved booking, ring 70 06 21 00 eller send mail.

Det er ikke mulig å booke rom på Hotel Union Øye før billettene blir lagt ut for salg 19. desember klokken 10.00.

______________________

Overnatting i telt

Det legges til rette for teltcamp rett utenfor hotellet. Her er det en stor og romslig gressplen som egner seg meget bra for telting. Teltavgiften er inkludert i festivalpasset. Det er toaletter og dusjer og toalett i eget bygg i tilknytning til hotellet, i tillegg til at Sæbø IL sitt klubbhus er åpent for teltere på bestemte tidspunkt kort avstand fra teltcampen.  

__________________

Sæbø Bedehus
Bedehuset i bygda leier ut sovesalplasser til de som ønsker enkel overnatting, men ikke ønsker å sove i telt. Ta kontakt med Ann Helene Wille på 95054278. Pris: 300 per person per natt (inkludert madrass).

___________________

Sæbø Klubbhus (SIL) 

Sæbø klubbhus holder leier ut sovesalplass til de som ønsker enkel overnatting, men vil gjerne ha tak over hodet. Det er en sovesal med plass til 18-20 stk. Det er kjøkken og kjøleskap, og ikke minst sanitæranlegg. Det koster 200,- per natt. Ta kontakt med Øyvind Taklo på tlf: 47759789 eller på mail: taklo73@hotmail.com 

_______________________

Hjørundfjorden Camping

Kun 100 meter fra Sagafjord Hotel ligger Hjørundfjorden Camping. De tilbyr små campinghytter til leie.

Telefon: 700 40 391
Mail: sletteda@online.no

Les mer på Hjørundfjorden Camping sine hjemmesider.

_____________________

Bondalselva Camping

På andre siden av Bondalselva, 200 meter fra Sagafjord, ligger Bondalselva Camping. De tilby utleie av campinghytter i ulike størrelser.

Telefon: 70 06 71 54
Mail: booking@bondalselva-camp.no

Les mer på Bondalselva Camping sine hjemmesider.

_______________________

Hustadnes Fjordhytter

Hustadnes Fjordhytter ligger 1,5km fra Sagafjord Hotell. De tilbyr utleie av flotte campinghytter som ligger helt nede ved Hjørundfjorden.

Telefon: 70 04 00 85 / 41 50 50 27
Mail: mail@hustadnes-fjordhytter.no

Les mer på Hustadnes Fjordhytter sine hjemmesider.