BÅTSHUTTLE

Vår samarbeidspartner 62 Nord tilbyr gratis båtshuttling for deg som er festivaldeltager. 62 Nord er et familieeid selskap fra Sunnmøre som tilbyr skreddersydde reiselivsopplevelser med utgangspunkt i Hotel Union Øye, Hotel Brosundet og Storfjord Hotel.

Underveis i festivalen shuttler de deg til alle turene som går på andre siden av Hjørundfjorden, samt tilbake fra Skår om du kommer ned på fjordsiden av Skårasalen. 

Båten går på de oppsatte tidspunktene i tabellen, så sørg for å være presis.

Alle turene fra Sæbø går fra bryggen bak Sagafjord Hotel, så se etter et 62 Nord beachflagg for oppmøtested. 

 

BILSHUTTLE

Tidsestimatene er én vei, med utgangspunkt i Sagafjord Hotel. Vi har fire 9-setere til disposisjon. For å sikre et best mulig shuttle-tilbud til deltagere, kjører vi i utgangspunktet kun til punktene på kartet over. Shuttletjenesten er tilgjengelig fra 08.30. De som skal på føringsturene blir prioritert. 

Vi har en shuttle-ansvarlig i registreringen fredag, lørdag og søndag. Noter dere telefonnummeret til shuttle-ansvarlig før dere reiser ut på tur, så har dere mulighet til å ringe etter skyss når dere er ferdige med turen. 

For alles sikkerhet vil det ligge en turbok i registreringen. Der de som skal gå turer på egenhånd skal registrere turmål, navn på alle i turfølget og telefonnummer. På denne måten sikrer vi oversikt over hvor våre deltagere befinner seg. Når dere er tilbake fra tur er det viktig å huske å registrerer at dere er tilbake fra turen. 

Lurer du på mer praktisk informasjon vedrørende High Camp Sunnmøre?