Uteguiden er leverandør av guidetjenester til High Camp Sunnmøre. I deres infodesk kan du få svar på alle spørsmål du måtte ha knyttet til turer. De svarer velvillig på alle spørsmål uavhengig om du skal være med på guidet tur eller ikke. 

Informasjonsdesken finner du utenfor hotellet, og er åpen følgende tidspunkter:

Torsdag: 20.00 - 22.00
Fredag: 20.00 - 22.00
Lørdag: 19.00 - 21.00

Mer om Uteguiden
Uteguiden AS er det ledende guidefirmaet i Sunnmørsalpene. Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser året rundt, alt fra skiturer og klatring til padling og breturer. Uteguidens mål har alltid vært og vil alltid være å tilby de beste guidene og de beste opplevelser mellom dype fjorder og spisse tinder.Uteguiden ble startet i 2008 og ble et AS i 2012, dette var og året de startet opp virksomheten i Norge. Oscar kom til Stranda i 2009 og så med en gang potensialet for området, med sine tidligere erfaringer av guiding og aktiviteter fra før.

Første året arbeidet han i firmaet selv, men de siste årene har firmaet vokst veldig fort med 5 guider som guider på fulltid gjennom vinteren og opp mot 20 stk på de meste.Uteguidens målsetting har alltid vært å fokusere på våre kunder og levere noe som våre konkurrenter har vanskelig å matche.Blant Uteguidens kunder de siste par årene har vi hatt Salomon Freeski TV, Field Productions, Warren Miller Entertainment, O’neill, Nuit de la Glisse, Helly Hansen, Peak Performance blant mange andre.Uteguiden drifter to stk aktivitetssenter, et i Ålesund og et på Stranda. På senteret på Stranda har de kaffebar/hangout ”Hygge”, her får du kjøpt deg en kaffi, en pils eller bare henge med andre hyggelige folk. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Sunnmørsalpene.

Lurer du på mer praktisk info vedrørende High Camp Sunnmøre?