Påmeldinga til High Camp Turtagrø 2020 åpner mandag 9.desember kl 10.00. 

Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Turtagrø, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

___________________

Festivalpass
Hotellet på Turtagrø er naturlig nok også rammen for festivalen også i år. Fra hotelltrappa ser du rett opp på noen av de villeste fjellene i Hurrungane - et perfekt utgangspunkt en toppturfestival!

Festivalpasset på Turtagrø er inkludert teltavgift, adgang til dusj og sanitær i Sveitservillaen, samt tilgang til alle foredrag, filmer, konserter og alt annet av aktiviteter på kveldstid. Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. 

Priser 2020: 

Festivalpass for abonnenter: 1149,- 

Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang: 1349,- 

Festival for ikke-abonnenter: 1649,- 

__________________

Tur med guide
Ønsker du å gå tur med guide under High Camp Turtagrø så bestiller man det sammen med High Camp passet. Du kan da velge om du vil gå guidet tur med Bre & Fjell fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

__________________

Overnatting

De aller fleste overnatter i telt på Turtagrø, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. For booking av rom på hotellet, ta kontakt direkte med Turtagrø.

Vel møtt til årets fineste helg på Turtagrø!

 

___________________________

Lurer du på mer praktisk info omkring High Camp Turtagrø?