Avlyst konsert!

Vi fekk beskjed seint torsdag at Øystein Greni som skulle opptre fredag kl 20.30 var blitt sjuk og måtte avlyse. Både Greni og arrangør er lei seg for at dette ikkje blir noko av, og det er for kort tid for å kunne iverksette noko alternativ. Vi satsar på god stemning og vi oppdatere programmet fredag formiddag. Den gode stemninga på Vatnahalsen er det ingen som kan stoppe!

Opplev Øystein Greni på nært hold under High Camp Vatnahalsen 2024

Øystein Greni er en av de virkelig store norske artistene vi har hatt de siste 30 årene. Med 15 album som alle har vært aktuelle, er det et hav av hits å velge fra.

Greni har også ein god link til Fri Flyt sitt univers som tidligere europamester i skating og musikken hans er å finne i filmer som Supervention (2013) og Supervention 2 (2016). Se tidligere intervju med Greni fra Ekstremsportveko på Voss 2011.

Greni er vokalist og grunnlegger i et av de beste live bandene vi har i Norge. Nå kommer han til Vatnahalsen med et akustisk solo show. Og når du er en av de beste gitaristene dette landet har å by på, kan det ikke bli noe annet enn helt magisk!

Er du en av de som har vært på Bigbang konsert siden tidlig 2000-tallet og har har kasta deg med i allsang sammen med flere hundre andre? Eller har du lenge hatt et ønske om å høre de live?  Nå får du en unik mulighet til å oppleve Bigbang legenden Øystein Greni på nært hold, med tidløse bangers fra de siste 25 årene, er dette noe du absolutt ikke vil gå glipp av. Live og solo i peisestua på Vatnahalsen Hotell.

Peisestova, Vatnahalsen Hotell, fredag 15. mars kl 20.30

Her frå High Camp Vatnahalsen 2023 og konsert med Bjørn Tomren. Foto: Brynjar Tvedt
Her frå High Camp Vatnahalsen 2023 og konsert med Bjørn Tomren. Foto: Brynjar Tvedt