Kjøp festivalpass her!

Det er ei glede å introdusere Daniel Kvammen til High Camp Vatnahalsen 2024.

Dette er ein artist som har vunne og vore nominert til fleire spellemannsprisar, vunne to prisar på P3 Gull og har vore aktuell som artist sidan han slo gjennom med du fortenar ein som meg i 2015!

Daniel vil spele i peisestova på Vatnahalsen Hotell laurdag kl 20:30. Han har ei rekke hits som han framføre på elegant vis med ei herleg dialekt. Kvammen er kjend for å vere ein artist som underheld og samspela med publikum på sine konsertar. Og vi trur at peisestova på Vatnahalsen er ein perfekt arena for å fange det beste av det artisten Daniel Kvammen har å by på!

Her kan du høyre ein av hans største hits (ekstern lenke til youtube)

Frå artisten sjølv:

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.

De siste årene har Daniel både gitt ut albumet "Guta som gret" og «Absolutt Klining». «Guta som gret» er en skive som leverte ikke mindre enn seks radiosingler og drømmesamarbeid med både Gabrielle, Aslag Haugen fra Hellbillies og Amanda Bergman fra Amason. På «Absolutt klining» samlet Kvammen mye fra sin allerede store låtkatalog i et mer akustisk format. 

I 2024 kan man live forvente en god rekke hits fra hele Daniels karriere!»