Som sikkert mange av dere har fått med dere så er det mye vær på Vestlandet nå. Akkurat nå er det rasfarlig og mye nedbør, men det kan bli bra inn mot neste helg på High Camp.

Det kan totalt komme et sted mellom 30-40 cm med nysnø inn mot High Camp, og holde seg kaldt fremover.

Vi vil uansett anbefale at dere stikker innom Bre og Fjell sin turinfo under festivalen for å få de beste tipsa, være med på foredraget til Petter Andresen torsdag kveld, foredraget til Christer Lundberg Nes fredag kveld og ikke minst sjekke varsom.no under festivalen!

Ikke kjøpt festivalpass enda? Her kan du kjøpe festivalpass og melde deg på guida tur med Bre og Fjell!

VÆRMELDINGA 17.MARS: Det er ganske mye vær 17.mars, men utover uka skal været roe seg og snødekket stabiliserer seg noe.
VÆRMELDINGA 17.MARS: Det er ganske mye vær 17.mars, men utover uka skal været roe seg og snødekket stabiliserer seg noe.

Her kan dere lese hvordan forholdene var 8.mars på Vatnahalsen:

Hotellsjef Petter Andresen forteller om at det har vært gode og stabile forhold nå i i alle fall en ukes tid.

Det er meldt kaldt på langtidsvarselet med litt påfyll av nysnø, så dette kan bli utrolig bra!

Værvarselet for Vatnahalsen per 8.mars.
Værvarselet for Vatnahalsen per 8.mars.

– Vi har kjørt linjer som vi aldri har kunnet kjørt før. Det har fylt seg godt med snø i de fleste himmelretninger, forteller hotellsjef Petter.

Han sier også at det har vært stabile snøforhold, og at vinden som har herja på Vestlandet ikke har herja like mye på Vatnahalsen.

– Det er en god base nå, og skiforholdene har ikke vært så bra på lenge!

Det kan bli en fantastisk fin High Camp Vatnahalsen skimessig, og hvis du ikke har sikra deg festivalpass så kan du gjøre det her!

Se bilder fra forrige helgs skiturer (alle foto: Chris Baldry)