Bre og Fjell er godkjent firma i Norsk Fjellsportforum og Nortind. Det vil si at de bruker fjellførere og instruktører som er sertifisert gjennom enten NF eller Nortind.

På High Camp Vatnahalsen praktiserer vi 1 guide per 6 deltakere på alle våre turer, kurs og workshops.

De vil også svare på spørsmål om vær- og førehold under High Camp, og de vil ha en infodesk under High Camp Vatnahalsen. 

 

Mer om Bre og Fjell

Bre og Fjell AS er en av de første profesjonelle tindeveglederbedriftene i Norge og ble grunnlagt helt tilbake i 2002. Firmaet eies og drives av aktive fjellførere, de fleste profesjonelle IFMGA tindevegledere bosatte i Sogn, Jølster, Stryn, Bergen, Trondheim og Hemsedal. Firmaet har sin hovedaktivitet på Vestlandet med kontor og daglig leder i Sogndal, men arrangerer turer over hele Norge, fra ski and sail i Nord-Norge til skredkurs i Hemsedal.

Bre og Fjell er også Norges største aktør på føring i Alpene. De har mest aktivitet i fjellene rundt Chamonix, men fører også andre steder. Eksempel på turer er; Mont Blanc, Matterhorn, Haute Route, Off-piste ski og alpine skiturer.

Bre og Fjell tilbyr klatrekurs, brekurs, fjellsportkurs, skredkurs, isklatrekurs og guidede turer i Alpene og Norge. Deres visjon er å fremme sikker og naturvennlig friluftsliv i tråd med norsk og alpin friluftslivstradisjon. Bre og Fjell ønsker å bidra til naturopplevelser for livet, enten det er tur til toppen av Matterhorn eller i ditt nærmiljø.

Breogfjell har hatt ansvaret for guidingen på Highcamp Turtagrø siden 2009. Breogfjell har de seneste årene hatt en del føring på Vatnahalsen og sett det enorme potensialet som finnes på dette stedet. Bre og Fjell har nå ansvaret for guidingen både på High Camp Turtagrø og Vatnahalsen. 

Les mer på Bre og Fjells hjemmeside.