Breogfjell er medlem i Nortind og bruker førere og instruktører som er sertifisert, eller under sertifisering, gjennom Nortinds ski- eller tindeveglederkvalifisering. NORTIND er igjen medlem av det internasjonale forbundet for Tindeveglederorganisasjoner IFMGA/UIAGM. På High Camp Turtagrø er maks gruppestørrelse seks deltagere per guide på både turer, kurs og workshops. Breogfjell er også godkjent firma i Norsk Fjellsportforum (NF) og på kurs har instruktørene minimum godkjenning gjennom NF. 

Mer om Breogfjell

Breogfjell AS er en av de første profesjonelle tindeveglederbedriftene i Norge og ble grunnlagt helt tilbake i 2002. Firmaet eies og drives av aktive fjellførere, de fleste profesjonelle IFMGA tindevegledere bosatte i Sogn, Jølster, Stryn, Bergen, Trondheim og Hemsedal. Firmaet har sin hovedaktivitet på Vestlandet med kontor og daglig leder i Sogndal.

Breogfjell er også Norges største aktør på føring i Alpene. De har mest aktivitet i fjellene rundt Chamonix, men fører også andre steder. Eksempel på turer er; Mont Blanc, Matterhorn, og Haute Route Chamonix-Zermatt.

Breogfjell tilbyr skredkurs, klatrekurs, brekurs, alpinkurs, isklatrekurs og guidede turer i Alpene og Norge. Visjonen er å fremme sikker og naturvennlig friluftsliv i tråd med norsk og alpin friluftslivstradisjon. Breogfjell ønsker å bidra til naturopplevelser for livet, enten det er tur til toppen av Matterhorn eller i ditt nærmiljø.

Breogfjell har hatt ansvaret for guidingen på Highcamp Vatnahalsen siden starten i 2022 og har hatt ansvaret for guidingen på High Camp Turtagrø siden 2009

Les mer på Breogfjell sin hjemmeside.

Guider er tilgjengeleg for turinfo på Vatnahalsen følgende tider:

Torsdag: 21.30-22.30

Fredag: 18.00-20.00

Lørdag: 18.00-20.00

https://ifmga.info/
https://ifmga.info/