Vi kommer til å slippe 150 festivalpass i tråd med retningslinjene for arrangement gitt av myndighetene. 

Dersom vi etter formodning må avlyse High Camp, vil alle få full refusjon på festivalpass og guidede turer. 

Fortrinnsrett for de som ikke ba om refusjon på High Camp i 2020

De som ikke ba om refusjon på High Camp 2020, vil få muligheten til å kjøpe festivalpass til High Camp Vatnahalsen fra torsdag 10.desember kl. 12.00 - fredag 11.desember kl. 12.00. 

Festivalpass

Vatnahalsen Høyfjellshotell er rammen for High Camp Vatnahalsen. Her er det ski in og ski out, og eneste mulighet for å komme seg hit er med tog! Ganske unikt. 

Se hva festivalpasset til High Camp Vatnahalsen inneholder. 

Priser 2021: 

  • Festivalpass for abonnenter: 1199,- 
  • Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang: 1399,- 
  • Festival for ikke-abonnenter: 1699,- 

Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Vatnahalsen, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

Rabatt på togtransport med VY og Flåmsbana 

Ved at du har festivalpass til High Camp Vatnahalsen vil du få 50 % på togbilletter med VY og gratis togtransport med Flåmsbana. 

Tur med guide

Dersom du melder deg på guidede turer, kurs eller workshops må du ha festivalpass. Du kan da velge om du vil gå guidet tur fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

Overnatting

De aller fleste overnatter i telt på Vatnahalsen, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. For booking av rom på hotellet, ta kontakt direkte med Vatnahalsen Høyfjellshotell. De ligger ut rom for salg den 1.februar. Det er begrenset antall rom på hotellet. 

Munnbind 

Vi i Fri Flyt selger munnbind med Fri Flyt-logo på. Det er tøymunnbind som du kan vaske minimum 100 ganger på 60 grader, og er laget i henhold til retningslinjene i SN-CWA 17553:2020. Kjøp de i vår nettbutikk og bli klar til festival! 

munnbind-fri-flyt
Kjøp deg Fri Flyt-munnbind før festival!

Vel møtt til årets fineste helg på Vatnahalsen!