Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Vatnahalsen, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

Festivalpass

Vatnahalsen Høyfjellshotell er rammen for High Camp Vatnahalsen. Her er det ski in og ski out, og eneste mulighet for å komme seg hit er med tog! Ganske unikt. 

Festivalpasset på Vatnahalsen er inkludert teltavgift, adgang til dusj og sanitær på hotellet, samt tilgang til alle foredrag, filmer, konserter og alt annet av aktiviteter på kveldstid. Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. 

Priser 2021: 

  • Festivalpass for abonnenter: 1249,- 
  • Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang: 1449,- 
  • Festival for ikke-abonnenter: 1749,- 

Tur med guide

Dersom du melder deg på guidede turer, kurs eller workshops må du ha festivalpass. Du kan da velge om du vil gå guidet tur fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

Overnatting

De aller fleste overnatter i telt på Vatnahalsen, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. For booking av rom på hotellet, ta kontakt direkte med Vatnahalsen Høyfjellsshotell. De ligger ut rom for salg den 1.februar. Det er begrenset antall rom på hotellet. 

Vel møtt til årets fineste helg på Vatnahalsen!