Kjøp festivalpass!

Festivalpass

Vatnahalsen Høyfjellshotell er rammen for High Camp Vatnahalsen. Her er det ski in og ski out, og eneste mulighet for å komme seg hit er med tog! Ganske unikt. 

Se hva festivalpasset til High Camp Vatnahalsen inneholder. 

Priser 2024

  • Festivalpass for Fri Flyt abonnenter: 1749,- 

  • Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang i 3 mnd: 1949,- 

Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. Les mer om hva innholdet i egenerklæringen omfatter.  

Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Vatnahalsen, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

Mat

Du kan kjøpe matpass under hele festivalen for den nette sum av 1350,-. Les mer om mattilbudet her. For å kjøpe matpass er det ønskelig at du gjør det før 4.mars til booking@vatnahalsen.no.

Rabatt på togtransport med VY og Flåmsbana 

Ved at du har festivalpass til High Camp Vatnahalsen vil du få rabatterte priser på togbilletter med VY og Flåmsbana! Du får 35 % rabatt på full flex billetter med VY og gratis togtransport med Flåmsbana under festivalen. Les mer om dette tilbudet.

Tur med guide

Dersom du melder deg på guidede turer, kurs eller workshops må du ha festivalpass. Du kan da velge om du vil gå guidet tur fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

Se hva som er ledig her!

Priser 2024 (per dag per gjest)
  • Alle toppturar og kurs pr dag: 1399,-

Tur på egenhånd

I 2021 lagde Petter Andresen og Sigurd Felde i samarbeid med Fri Flyt en skifører for Vatnahalsen. Vi oppmoder alle til å bruke denne skiføreren som utgangspunkt for å planlegge turer.

Overnatting

High Camp Vatnahalsen er primært en teltbasert camp, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. For booking av rom på hotellet, ta kontakt direkte med Vatnahalsen Høyfjellshotell.

Det er begrenset antall rom på hotellet, og førstemann til mølla.

Vel møtt til årets fineste helg på Vatnahalsen!