Overnatting 

Du kan telte hvor du vil i nærheten av hotellet under High Camp Vatnahalsen. Vi kommer til å sette opp en fellesgrill og bålplass for de som ønsker å grille mat der. Vi ber om at dere ikke lager bål selv, men bruker vår fellesgrill.

Det er også anledning å sove inne på hotellet, men det vil være et begrenset antall hotellrom. Det er ingen flere ledige rom på hotellet.

Vatnahalsen gir en pakkepris for mat og overnatting på rom på 1340,- per person per døgn. De som sover på hotellet får matservering inne på hotellet i spisesalen.

Det er også mulighet for å sove på Fretheim hotell i Flåm med rabatterte priser.

Ta direkte kontakt med Fretheim hotell.

Toalett og sanitær

Det er toaletter nede ved togstasjonen og toaletter inne på hotellet. Vi har i tillegg satt av tre rom i kjelleren der folk kan gå på do og evt. dusje. Disse rommene blir markert med WC/Dusj under festivalen.

Vi ber om at alle bruker toalettene, og ikke går på do rundt hotellet.

Happy Camper - mat for teltere  

Dersom du sover i telt og du vil kjøpe mat på hotellet er dette mulig. Du kan kjøpe et matpass som gjelder fra fredag morgen til søndag lunsj til 1250 kr.

Da får du:

  • Frokost m/nistepakke fredag, lørdag og søndag (kl. 07.00-10.00)

  • Middag fredag og lørdag (kl. 18.00-20.00)

KJØP MATPASS

Mattilbudet for teltere er i kafeen som er i et bygg rett ved siden av hotellet. Dette er den gamle skistallen som er bygd om til kafé.

Vi ønsker at alle kjøper matpass innen 15.mars, for da kan hotellet beregne lettere hvor mye mat som skal kjøpes inn til High Camp.

Du kan kjøpe mat ellers på hotellet, men da må du henvende deg i resepsjonen.

PS: de som allerede har rom på hotellet får mat på hotellet, men dere kan også kjøpe matpass til Happy Camper istedenfor om det er ønskelig.

I tillegg er Vatnahalsen kjent for sine fantastiske gode vafler. Vaffelpressa står tilgjengelig i stua hele tiden.