Det unike med Vatnahalsen som skidestinasjon er at du kan kun komme deg dit med Bergensbanen og Flåmsbanen. Det er ski in and out fra rett fra hotellet, og du slipper mye stress med logistikken. 

50 % rabatt på tog med VY fra Oslo og Bergen

Vi er stolt samarbeidspartner med VY.

Det gjør at du som deltaker på High Camp Vatnahalsen får 50 % rabatt på Full flex ordinær pris på togbilletter med VY t/r Bergen/Oslo-Myrdal. 

Du får også 50 % rabatt dersom du bestiller avgang fra et sted mellom Bergen/Oslo til Myrdal. For eksempel hvis du bestiller fra Gol til Myrdal.

Til High Camp 31.mars:

  • Alle tilgjengelige avganger fra Oslo til Myrdal

PS: for at du skal rekke at Flåmsbana korresponderer med Bergensbanen er du nødt til å ta toget som går 08.25 eller 10.25 fra Oslo.

  • Alle tilgjengelige avganger fra Bergen til Myrdal

PS: for at du skal rekke at Flåmsbana korresponderer med Bergensbanen er du nødt til å ta toget som går 15.44 fra Bergen eller tog nr. 1822 som går 15.29 fra Bergen.

Fra High Camp 3.april:

  • Alle tilgjengelige avganger fra Myrdal til Oslo

PS: for at du skal få en full turdag på Vatnahalsen så må du ta toget som går enten 15.51 fra Myrdal eller 17.42.

  • Alle tilgjengelige avganger fra Myrdal til Bergen

PS: for at du skal få en full turdag på Vatnahalsen så må du ta toget som går enten 15.07 fra Myrdal eller 16.40 eller 19.14.

Oversikt over tilgjengelige avganger finnes her.

Alle deltakere får mail når de har kjøpt festivalpass om detaljer rundt tilbudet med VY, og hvordan de skal benytte seg av rabatten. 

Se togtidene som eget menyvalg. 

PS: husk å dobbelsjekk at toget ditt korresponderer sånn noenlunde med Flåmsbanen.

Gratis transport på Flåmsbanen

Vi er stolt samarbeidspartner med Norway's Best på High Camp Vatnahalsen. Som deltaker på High Camp Vatnahalsen får du gratis togtransport med Flåmsbana under hele festivalen.

Du kan bruke Flåmsbanen som skishuttle under festivalen. Du kan ta toget til Myrdal og kjøre på ski til hotellet, eller kjøre ski ned mot Flåm og ta toget opp igjen. Her er det mange muligheter.

Se togtidene som eget menyvalg. 

Bergensbanen-Finse-VY-01105_1080- Foto_Øivind_Haug
Ta Bergensbanen med 50 % rabatt til og fra High Camp. Foto: VY/Øyvind Haug