Teltavgift er inkludert i festivalpasset. Det er store områder på festivalarenaen hvor du kan slå opp telt. Du må ha med eget telt. Ønsker du å innlosjere deg på Sagafjord Hotel, Hotel Union Øye eller andre overnattingssteder, kontakter du de direkte. 

Sagafjord Hotel
Sagafjord Hotel er hotellet hvor festivalarenaen er. Etter et halvt år med full rehabilitering åpnet Sagafjord Hotel for full drift første uken i juli 2012. Hotellet tilbyr dobbeltrom med moderne standard, i tillegg til større superior-rom og suiter. Hotellet blir fort fullbooket, så vær rask! 

Booking av rom skjer direkte til Sagafjord Hotel. Booking av rom åpner 10.00, samtidig med festivalpassene. Sagafjord tar imot bookinger KUN over telefon.

Telefonnummer: 70 04 95 00 eller 70 04 10 00

Priser (halvpensjon):
1450,- pr. person i dobbeltrom pr. natt
Tillegg for enkeltrom kr. 300,- pr. natt
Ekstraseng eller sovesofa kr. 845,- pr. natt

Suite med skipakke kr. 1999,- pr. person pr. natt (minstepris kr. 3550,- pr. natt)

Det er ikke mulig å booke rom på Sagafjord før billettene blir lagt ut for salg 19. desember klokken 10.00.

Prisene inkluderer:
Overnatting med frokost
Selvsmurt matpakke med påfyll av termos
Middagsbuffet

For mer informasjon, besøk hotellets hjemmeside.

__________________________

Hotel Union Øye
Hotel Union Øye ligger på andre siden av fjorden, men inkludert i romprisen får du båt-transport over til Sagafjord og festivalarenaen. Hotel Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for kongelige, forfattere og elskere. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser. Ta kontakt direkte med hotellet (ikke Fri Flyt) ved booking, ring 70 06 21 00 eller send mail.

Det er ikke mulig å booke rom på Hotel Union Øye før billettene blir lagt ut for salg 19. desember klokken 10.00.

______________________

Overnatting i telt

Det legges til rette for teltcamp rett utenfor hotellet. Her er det en stor og romslig gressplen som egner seg meget bra for telting. Teltavgiften er inkludert i festivalpasset. Det er toaletter og dusjer og toalett i eget bygg i tilknytning til hotellet, i tillegg til at Sæbø IL sitt klubbhus er åpent for teltere på bestemte tidspunkt kort avstand fra teltcampen.  

Se en oversikt over andre overnattingsmuligheter på High Camp Sunnmøre.