Benjamin med flere skal ordne og styre slik at facen blir artig, og oppfordrer alle til å bli med:

– Dette er en frikjøringkonkurranse som passer de aller fleste, enten du er helt ny på konkurranse scenen eller gammal ørn i gamet. Så her bør mann og kvinne melde seg på for å utfordre seg selv, tøffe seg litt ekstra for publikum og vise frem hva man har å by på, påpeker Benjamin.

– Hvem vet, kanskje det er nok til å vinne noen svindyre premier fra Norrøna. Det blir jam format og man blir shuttlet til toppen av facen med bil, så her vil man ikke bli svett i luggen før start. Bli med på moroa!

Som Benjamin påpeker så shuttler vi dere opp slik at dere slipper å gå opp selv! Det vanker fete premier til 1, 2 og 3.plass både for dame og herre!

Benjamin og frikjøringslegenden Chris Davenport skal være dommere under konkurransen, og ingen ringere enn Halvor Larsen skal være speaker. Så her blir det trøkk fra og med 15.30 fredag 6.mai.

– Hva gleder du deg mest til på High Camp Turtagrø, Benjamin?

– Gleder meg mest til å utforske mer av de alpine fjellene som Jotunheimen har å tilby og ikke minst de sosiale sammenkomstene på kvelden hvor toppturentusiastene kan samles for å lyge og bruse litt med fjæra! Fingrene er kryssa for finvær! 

Benjamin Forthun med Store Austabotntind i Hurrungane bakgrunnen!
Benjamin Forthun med Store Austabotntind i Hurrungane bakgrunnen!

Les mer praktisk informasjon om Norrøna Freeline Jam som går av stabelen fredag 15.30 6.mai i hotellfacen! Påmelding skjer i registreringsteltet.

PS: om du vil finslipe frikjøringskunnskapene så bli med på frikjøringskurs med Der Ute tidligere på dagen!