POW-bussen*

I samarbeid med Protect Our Winters (POW) har vi satt opp en egen High Camp-buss som tar deg fra Oslo til Turtagrø.

PRISER

1. Enkeltbillett - 250,- 

2. Tur/retur - 400,- 

Avreise Oslo 7. mai: Oppmøte 11.45 fra Oslo Bussterminal
Retur Turtagrø 10. mai: Oppmøte 14.45 fra Turtagrø Hotell

*Vi setter kun opp en buss fra Oslo til Turtagrø dersom vi kan arrangere en normal High Camp med normalt antall deltakere som tidligere.

Shuttling under festivalen

På Turtagrø trenger du ikke bil for å komme deg på tur. Mange av toppene når du med ski fra Turtagrø, og det settes opp egen High Camp-transport til turmålene litt lenger opp på Sognefjellet. Vi har tre 9-setere til transport og en buss som vil gå over til Krossbu og shuttle dere som vil gå på tur fra Sognefjellet. Guidede turer har førsteprioritet på shuttlingen, og deretter blir private turer prioritert.

Koronasituasjonen og shuttling

Dersom dere er i samme smittevernsgruppe kan dere shuttle sammen i våre 9-setere. Om ikke så må dere kjøre egen bil. Dersom folk ikke er i samme smittevernsgruppe må vi sørge for at det er god nok avstand i 9-seterne dersom folk ikke er i samme smittevernsgruppe.  

Parkering på Turtagrø

Dersom du kjører bil, så er det to store parkeringsplasser som må anvendes. Se oversiktskart. Det er enten nedenfor hotellet, eller parkeringa på motsatt side av hotellet. Om det er fullt så parker langs vegen mot Årdal. Ta kontakt med våre parkeringsvakter ved ankomst, og følg skiltingen. Vi oppfordrer flest mulig til å være miljøvennlige og bli med på denne fellestransporten eller samkjøre med andre.

Lurer du på mer praktisk info omkring High Camp Turtagrø?