Alle merkene i Völkl/Dalbello/Marker-alliansen har på hver sin side vært definerende for utstyrsutvikling innen frikjøring og topptur på ski. 

De aller fleste husker nok den brede pudderskien Völkl Kuro som gav flyt på lik linje med et snowboard, Marker Kingpin som ble lansert i 2014 og som gav den tradisjonelle tech-bindingen et solid løft i forhold til utløserfunksjon, eller Dalbello Lupo som var den kraftigste og mest kjøreorienterte støvelen med tech-maljer på markedet. 

Dalbello Quantum:

Her forteller Stian Hagen om en av de mest spennende og forventningsfulle utstyrsnyhetene for sesongen 20/21, nemlig Dalbello Quantom. 

Les mer om Dalbello Quantum her: 
Marker Duke PT: 

Hva med en fullverdig og ekstremt kjøresterk alpinbinding på vei ned, med funksjonaliteten til en tech-binding på vei opp? 

Hør frikjøringslegenden Karsten Gefle fortelle om Marker sitt nyeste tilskudd Marker Duke PT her. 

Les mer om Marker Duke PT her! 
Slik velger du riktig tech binding fra Marker:

Magnus Paulsen i Tendenzer viser deg forskjellen på de ulike tech-bindingene fra Marker! 

Völkl Blaze:

Völkl Blaze er en av de nyeste tilskuddene i skilinjen til Völkl. Blaze-serien er laget for å være lettkjørt, leken og lett i vekt, samt kjøresterke nok til å takle ulike typer snøforhold. Her gir Tiril Sjåstad Christiansen deg en introduksjon av den spennende nye skilinjen. 

Les mer om Völkl Blaze her! 
Völkl Rise: 

Völkl Rise er etterfølgeren til den gamle toppturserien VTA.

VTA serien ble raskt en av de mest solgte toppturskiene her til lands da den ble lansert, og vant Fri Flyt sin skitest det året den kom ut for sin unike kombinasjon av vekt og fartsstabilitet. I Völkl Rise er mange av de samme tankene videreført. Her forteller Erlend Dannat om den nye og svært spennende skilinjen Rise. 

Les mer om Völkl Rise her!