Asbjørn Eggebø Næss og Nikolai Schirmer er skikjørere som jobber vinteren gjennom med å ta publikum med på eventyrene deres til fjells. Bli med dem på deres siste magiske utflukt i den norske fjellheimen og la dere inspirere til neste skidag her på High Camp Turtagrø. Duoen viser film og bilder fra Moon Valley prosjektet og andre turer i her til lands.

Kort bio om Asbjørn 
Asbjørn har vært sentral i frikjøringsmiljøet i Norge i rundt 20 år, og han er en evigung mann. Han er Norrøna-ambassdør, og har vært fast inventar på High Camp i alle år. Han har bosatt seg i Molde, og har gjort flere filmprosjekt de siste åra der han har fått frem mulighetene i lokalområdet sitt reint skimessig. Han har vært sentral i mange skifilmer, blant annet Field Productions sine Supervention-filmer.

Kort bio om Nikolai
Nikolai er jurist, skikjører og filmskaper og man lurer av og til på om han har flere enn 24 timer i døgnet. Han er Norrøna-ambassadør, og levd av skikjøring i flere år og har stadig nye filmprosjekter. I fjor hadde han prosjektet Endless Winter der han prøvde å få til bedre skikjøring, men ved å kutte klimagassutslippet sitt. Han ble også i år kåret til European Skier of the year. 

Foredraget er fredag 8.mai i Kjelleren 

Se bilder og film fra prosjektet Moon Valley på friflyt.no 

Sjekk ut da Asbjørn & Co var på High Camp i fjor