Folk flest har vel hørt om Eric Hjorleifson både som en av verdens råeste frikjørere men også som en viktig utstyrsutvikler. Han har vært med å utvikle blant annet toppturstøvelen Dynafit Hoji, og vært med å utvikle ski hos 4FRNT. I 2018 kom også filmen ut om Eric Hjorleifson, "The Hoji Movie". Eric har også vært sentral i å kjøre hardt på moderne tech-utstyr, og har etterstrebet å utvikle bra kjøreorientert techutstyr i flere år. 

Se traileren til filmen Hoji: 

Stian Hagen har vært sentral i frikjøringsverden i over 20 år. Han bor i Chamonix, er tindevegleder, og har vært med i x antall skifilmer. Han har også vært en sentral person i utstyrsutvikling hos Dalbello, Völkl og Marker.  Les portrettintervjuet av Stian Hagen på friflyt.no.  Han er også en av de som grunnla Høgruta i Jotunheimen, der det ligger ute en webserie laget av Christian Nerdrum på friflyt.no. Han har også skrevet en bok om Høgruta i Jotunheimen. 

Se prologen til webserien Høgruta i Jotunheimen:

Eric og Stian kommer til å ha en sofaprat på festivalscena lørdag kveld, der de spør hverandre om livet som skikjørere og ikke minst om utstyrsutvikling på hver sin front.