Breogfjell er medlem i Nortind og bruker førere og instruktører som er sertifisert, eller under sertifisering, gjennom Nortinds ski- eller tindeveglederkvalifisering. NORTIND er igjen medlem av det internasjonale forbundet for Tindeveglederorganisasjoner IFMGA/UIAGM. På High Camp Turtagrø er maks gruppestørrelse seks deltagere per guide på både turer, kurs og workshops. Breogfjell er også godkjent firma i Norsk Fjellsportforum (NF) og på kurs har instruktørene minimum godkjenning gjennom NF. 

De vil også svare på spørsmål om vær- og førehold under High Camp, og infodesken deres har følgende åpningstider: 

Torsdag 21.00-23.00
Fredag 20.00-22.00
Lørdag 19.00-20.30

 Meld deg på våre guidede turer, kurs og workshops med Breogfjell.

Mer om Breogfjell

Breogfjell AS er en av de første profesjonelle tindeveglederbedriftene i Norge og ble grunnlagt helt tilbake i 2002. Firmaet eies og drives av aktive fjellførere, de fleste profesjonelle IFMGA tindevegledere bosatte i Sogn, Jølster, Stryn, Bergen, Trondheim og Hemsedal. Firmaet har sin hovedaktivitet på Vestlandet med kontor og daglig leder i Sogndal.

Breogfjell er også Norges største aktør på føring i Alpene. De har mest aktivitet i fjellene rundt Chamonix, men fører også andre steder. Eksempel på turer er; Mont Blanc, Matterhorn, og Haute Route Chamonix-Zermatt.

Breogfjell tilbyr skredkurs, klatrekurs, brekurs, alpinkurs, isklatrekurs og guidede turer i Alpene og Norge. Visjonen er å fremme sikker og naturvennlig friluftsliv i tråd med norsk og alpin friluftslivstradisjon. Breogfjell ønsker å bidra til naturopplevelser for livet, enten det er tur til toppen av Matterhorn eller i ditt nærmiljø.

Breogfjell har hatt ansvaret for guidingen på Highcamp Turtagrø siden 2009 og har nå også ansvaret for guidingen på High Camp Vatnahalsen. 

Les mer på Breogfjell sin hjemmeside.

ivbv
ivbv

Se hvilke guidede turer, kurs og workshops Bre og Fjell tilbyr under High Camp Turtagrø 2020.