Bre og Fjell er godkjent firma i Norsk Fjellsportforum og Nortind. Det vil si at de bruker førere og instruktører som er sertifisert gjennom enten NF eller Nortind. På High Camp Turtagrø kjører vi 1 guide per 6 deltakere på alle våre turer, kurs og workshops.

De vil også svare på spørsmål om vær- og førehold under High Camp, og infodesken deres har følgende åpningstider: 

Torsdag 21.00-23.00
Fredag 20.00-22.00
Lørdag 19.00-20.30

 Meld deg på våre guidede turer, kurs og workshops med Bre og Fjell.

Mer om Bre og Fjell

Bre og Fjell AS er en av de første profesjonelle tindeveglederbedriftene i Norge og ble grunnlagt helt tilbake i 2002. Firmaet eies og drives av aktive fjellførere, de fleste profesjonelle IFMGA tindevegledere bosatte i Sogn, Jølster, Stryn, Bergen, Trondheim og Hemsedal. Firmaet har sin hovedaktivitet på Vestlandet med kontor og daglig leder i Sogndal, men arrangerer turer over hele Norge, fra ski and sail i Nord-Norge til skredkurs i Hemsedal.

Bre og Fjell er også Norges største aktør på føring i Alpene. De har mest aktivitet i fjellene rundt Chamonix, men fører også andre steder. Eksempel på turer er; Mont Blanc, Matterhorn, Haute Route, Off-piste ski og alpine skiturer.

Bre og Fjell tilbyr klatrekurs, brekurs, fjellsportkurs, skredkurs, isklatrekurs og guidede turer i Alpene og Norge. Deres visjon er å fremme sikker og naturvennlig friluftsliv i tråd med norsk og alpin friluftslivstradisjon. Bre og Fjell ønsker å bidra til naturopplevelser for livet, enten det er tur til toppen av Matterhorn eller i ditt nærmiljø.

Breogfjell har hatt ansvaret for guidingen på Highcamp Turtagrø siden 2009. Bre og Fjell har nå ansvaret for guidingen både på High Camp Turtagrø og Vatnahalsen. 

Les mer på Bre og Fjells hjemmeside.

ivbv
ivbv

Se hvilke guidede turer, kurs og workshops Bre og Fjell tilbyr under High Camp Turtagrø 2020.