Festivalpass

Hotellet på Turtagrø er naturlig nok også rammen for festivalen også i år. Fra hotelltrappa ser du rett opp på noen av de villeste fjellene i Hurrungane - et perfekt utgangspunkt en toppturfestival!

Les mer om hva ditt festivalpass inneholder på High Camp Turtagrø.

Vi kommer til å legge ut 500 festivalpass til High Camp Turtagrø 2024

Priser 2024

  • Festivalpass for Fri Flyt abonnenter: 1749,- 

  • Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang i 3 mnd: 1949,- 

Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Turtagrø, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. 

Mat

Du kan kjøpe matpass under hele festivalen for den nette sum av 1200,-. Les mer om mattilbudet her. For å kjøpe matpass er det ønskelig at du gjør det før 4.mars til booking@vatnahalsen.no.

Tur med guide

Dersom du melder deg på guidede turer, kurs eller workshops må du ha festivalpass. Du kan da velge om du vil gå guidet tur med BreogFjell fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

Se hva som er ledig av guidede turer og kurs!

Priser 2024 (per dag per gjest)
  • Alle toppturer og kurs pr dag: 1399,-

Overnatting

High Camp Turtagrø er en teltbasert High Camp, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. Telt slås opp på andre siden av veien (på motsatt side av hotellet).

Det er også mulig å få booke seg eit rom innendørs, men her er det veldig begrenset med plass. Ta kontakt med Turtagrø Hotel for booking fra 4. januar!