Festivalpass

Hotellet på Turtagrø er naturlig nok også rammen for festivalen også i år. Fra hotelltrappa ser du rett opp på noen av de villeste fjellene i Hurrungane - et perfekt utgangspunkt en toppturfestival!

Festivalpasset på Turtagrø er inkludert teltavgift, adgang til dusj og sanitær i Sveitservillaen, samt tilgang til alle foredrag, filmer, konserter og alt annet av aktiviteter på kveldstid. Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. 

Priser 2023

  • Festivalpass for abonnenter: 1399,- 

  • Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang: 1599,- 

  • Festivalpass for ikke-abonnenter: 1899,- 

Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Turtagrø, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

Tur med guide

Dersom du melder deg på guidede turer, kurs eller workshops må du ha festivalpass. Du kan da velge om du vil gå guidet tur med Bre & Fjell fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

Priser for guidede turer kommer høsten 2022.

Overnatting

De aller fleste overnatter i telt på Turtagrø, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. Det er kun få ledige rom på hotellet, og Turtagrø hotell åpner for booking den 10.januar 2023.

Du må booke rom i Turtagrø hotell sin bookingløsning.