Vi kommer til å slippe 50 festivalpass i tråd med retningslinjene for arrangement gitt av myndighetene og Turtagrø hotell. Alle som kjøper festivalpass må bo på Turtagrø Hotell, og dere må booke rom innen 14.desember til hotel@turtagro.no

Dersom vi etter formodning må avlyse High Camp, vil alle få full refusjon på festivalpass og guidede turer. 

Fortrinnsrett for de som ikke ba om refusjon på High Camp i 2020

De som ikke ba om refusjon på High Camp 2020, vil få muligheten til å kjøpe festivalpass til High Camp Turtagrø fra torsdag 4.desember kl. 12.00 - fredag 5.desember kl. 12.00. 

Festivalpass

Hotellet på Turtagrø er naturlig nok også rammen for festivalen også i år. Fra hotelltrappa ser du rett opp på noen av de villeste fjellene i Hurrungane - et perfekt utgangspunkt en toppturfestival!

Festivalpasset på Turtagrø er inkludert teltavgift, adgang til dusj og sanitær i Sveitservillaen, samt tilgang til alle foredrag, filmer, konserter og alt annet av aktiviteter på kveldstid. Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. 

Priser 2021: 

  • Festivalpass for abonnenter: 1199,- 
  • Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang: 1399,- 
  • Festival for ikke-abonnenter: 1699,- 

Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Turtagrø, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

 

Tur med guide

Dersom du melder deg på guidede turer, kurs eller workshops må du ha festivalpass. Du kan da velge om du vil gå guidet tur med Bre & Fjell fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

Overnatting

De aller fleste overnatter i telt på Turtagrø, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. Det er kun få ledige rom på hotellet, og Turtagrø hotell åpner for booking den 15.januar 2021.

For booking av rom på hotellet, ta kontakt direkte med Turtagrø.  

Munnbind 

Vi i Fri Flyt selger munnbind med Fri Flyt-logo på. Det er tøymunnbind som du kan vaske minimum 100 ganger på 60 grader, og er laget i henhold til retningslinjene i SN-CWA 17553:2020. Kjøp de i vår nettbutikk og bli klar til festival! 

munnbind-fri-flyt
Kjøp deg Fri Flyt-munnbind før festival!

 

Lurer du på mer praktisk info omkring High Camp Turtagrø?