Billetten vil scannes ved inngang der du får utdelt festivalbånd. Billetten kan printes, lagres på telefonen eller bli tilsendt på sms. Det er varierende mobildekning på Turtagrø, så det kan være lurt å ta en skjermdump av QR-koden. Husk at billetten er et verdipapir og kun kan scannes en gang.

Ta kontakt med kundeservice@friflyt.no om du har spørsmål om ditt festivalpass.

Festivalpass

Hotellet på Turtagrø er naturlig nok også rammen for festivalen også i år. Fra hotelltrappa ser du rett opp på noen av de villeste fjellene i Hurrungane - et perfekt utgangspunkt en toppturfestival!

Festivalpasset på Turtagrø er inkludert teltavgift, adgang til dusj og sanitær i Sveitservillaen, samt tilgang til alle foredrag, filmer, konserter og alt annet av aktiviteter på kveldstid. Når du henter ut festivalpasset må du signere en egenerklæring. 

Priser 2021: 

  • Festivalpass for abonnenter: 1249,- 
  • Festivalpass inkl. 2 utgaver av Fri Flyt + full digital tilgang: 1449,- 
  • Festival for ikke-abonnenter: 1749,- 

Tur med guide

Dersom du melder deg på guidede turer, kurs eller workshops må du ha festivalpass. Du kan da velge om du vil gå guidet tur med Bre & Fjell fredag, lørdag og søndag, eventuelt en eller to av dagene. Husk å lese turprogrammet nøye før du velger hvilken tur du ønsker å gå. 

Overnatting

De aller fleste overnatter i telt på Turtagrø, og teltavgiften er inkludert i deltakerpasset. For booking av rom på hotellet, ta kontakt direkte med Turtagrø. Det er begrenset antall rom på hotellet. 

Vel møtt til årets fineste helg på Turtagrø!

 

Lurer du på mer praktisk info omkring High Camp Turtagrø?