HAPPY CAMPER!

I festivalteltet serveres det deilig happy camper mat til en rimelig pris. Her serveres både frokost med nistepakkesmøring og middag slik at du kan dra på festival uten å måtte tenke på matlaging. Kjøp matpass på forhånd, unngå kø, spar penger og nyt festivallivet til det fulle!


Happy camper matpass alle måltider 1200,-
frokost og nistepakke fredag, lørdag, søndag og middag torsdag, fredag, lørdag
Frokost og nistepakke alle dager 600,- fredag, lørdag, søndag
Middag alle dager 750,- torsdag, fredag, lørdag

Frokost serveres fra 07.15-10.00 og middag serveres fra 20.00-22.00 på torsdag og 17.00-21.00 fredag og lørdag. Bytt kvitteringen din til matarmbånd i resepsjonen på hotellet ved ankomst. 

BESTILL HAPPYCAMPER HER

HAPPY CAMPER MENY

Torsdag
Gulasj med potetmos og surdeigsbrød: 250,-
Vegetar-gulasj med potetmos og surdeigsbrød: 250,-

Fredag
Kylling i karrisaus med ris: 250,-
Karrigryte med ris (vegetar): 250,-

Lørdag
Turtagrø bbq burger med stekte poteter: 250,-
Turtagrø vegetar bbq burger med stekte poteter: 250,-

Måltider i restauranten på hotellet

Er ganen din av det krevende slaget eller du bare ønsker å unne deg noe ekstra godt anbefales hotellets restaurant. Restauranten er åpen for alle festivaldeltakere. Tre-retters middag koster 730 kr, og det er to bordsetninger. Én klokken 18.30 og én klokken 20.30. Reserver bord i resepsjonen eller på hotel@turtagro.no. Hotellfrokost koster 250 kr. Niste koster 28kr per skive du smører med. Det kan være lurt å bestille tidlig for å sikre seg plass til måltider inne på hotellet!

Nattmat

Turtagrø vil servere varm nattmat til utholdende festivaldeltakere i festivalteltet fredag og lørdag fra kl 24.00-02.00. Det serveres pizza til 150,- begge dager. Det blir ikke mulig å kjøpe bonger til dette på forhånd, betaling med vipps på stedet der maten serveres. 

Matlaging og grilling

Fredag og lørdag ettermiddag fra klokka 16.00 fyrer Fri Flyt opp to store fellesgriller på bålplassen som er vis-a-vis registreringsteltet. Grillene er varme til utpå kvelden. Spar miljøet, dropp engangsgrillen, og få heller varme på pølsa di i en sosial setting! På grunn av brannfare vil det ikke tillates bål ved teltene. Det er felles bålplass ved grillene. Vi gjentar; det er ikke tillatt med åpen ild under High Camp Turtagrø! Om dere ønsker å grille så benytt dere av fellesgriller.

BESTILL HAPPYCAMPER OG MATBONG HER