Fellesgrill og bålplass

Fredag og lørdag ettermiddag fra klokka 16:00 fyrer vi opp to store fellesgriller på bålplassen som er vis-a-vis registreringsteltet. Se kart her. Grillene er varme til utpå kvelden.

Spar miljøet, dropp engangsgrillen, og få heller varme på pølsa di i en sosial setting! På grunn av brannfare vil det ikke tillates bål ved teltene. Det er felles bålplass ved grillene.

Det er ikke tillatt med åpen ild under High Camp Turtagrø, og om dere ønsker å grille noe så benytt dere av våre fellesgriller!

Happy Camper

I festivalteltet serveres det god mat til en rimelig pris for deg som ikke vil lage mat selv. Du kan betale med kort og vipps. Her serveres det frokost (med nistepakke) og middag. 

Matpasset kan dere kjøpe i resepsjonen på Turtagrø hotell. Dere kan også kjøpe enkeltmåltider i matteltet til Turtagrø i sponsorgata. 

Frokosten blir servert som buffet i festivalteltet, og middagen kan du kjøpe og hente i matteltet til Turtagrø hotell i sponsorgata.

Frokost er fra 07.15-10.00 og middag er fra 20.00-22.00 på torsdag og 17.00-21.00 fredag og lørdag.

Meny og priser Happy Camper

Prisene for 2023 kommer etter hvert for Happy Camper.

Du kan kjøpe frokost m/nistepakke, middag og matpass for hele helga.

Restauranten på hotellet - priser 2023

Er ganen din av det krevende slaget eller du bare ønsker å unne deg noe ekstra godt anbefales hotellets restaurant. Restauranten er åpen for alle.

3-retters middag koster 730 kr, og det er to bordsettinger.

Én klokken 18.30 og én klokken 20.30. Reserver bord i resepsjonen.

Hotellfrokost koster 240 kr. Niste per skive koster 25 kr.  

Bestill gjerne tidlig for å sikre deg plass.

Nattmat

Turtagrø hotell vil servere nattmat fra 00:00-02:00 fredag og lørdag i festivalteltet! Meny og priser kommer etter hvert.