Overnatting i telt

High Camp Turtagrø er festival der majoriteten må sove i telt. Teltavgiften er inkludert i festivalpasset.

Alle må telte på andre siden av veien på hotellet. Det er ikke mulig å telte mellom Sveitservillaen og hovedhuset i år! I tillegg må dere ha minimum 6 meter avstand til andre bygninger der dere slår opp telt.

Det er toaletter for teltere i kjelleren på hotellet, i Sveitservillaen og festivaltoaletter ute. Vann kan hentes i kraner foran hotellet eller utenfor Sveitservillaen. Det er dessverre ingen mulighet for å dusje i Sveitservillaen i år grunnet vannkapasiteten til hotellet.

Hotellet

Det er noen rom ledige på hotellet under High Camp, og dere må ta direkte kontakt med Turtagrø hotell for å booke de få rommene som er ledig.

Sognefjellshytta

Dersom hotellet er fullt og du ikke vil bo i telt er det mulig å bo på Sognefjellshytta – 17 kilometer fra Turtagrø. Vær oppmerksom på at det ikke settes opp fellestransport mellom Turtagrø og Sognefjellshytta. Du er derfor avhengig av egen bil dersom du bor her.

Merk deg også at bommen like ved Turtagrø kan bli stengt om natten, noe som gjør det vanskelig å kjøre mellom Turtagrø og Sognefjellshytta. Overnatting på hytta er derfor først og fremst en løsning for dem som ikke liker å bo i telt - og som ikke rakk å bestille rom på Turtagrø.

 Les mer om Sognefjellshytta og bestill overnatting her!