Hvor ligger Vatnahalsen?
Vatnahalsen ligger langsmed Flåmsbana ikke langt fra Myrdal. Du må ta Flåmsbana for å komme deg til Vatnahalsen Høyfjellshotell som er arena for festivalen. Vi har en avtale med VY og Flåmsbana under High Camp Vatnahalsen.

Hvordan fungerer rabatten på VY og Flåmsbana?

Vi er samarbeidspartnere med VY og Norway's Best under High Camp Vatnahalsen, og dere får 50 % rabatt på full flex billetter med VY. På Flåmsbana får dere gratis transport under hele festivalen. Dere må da fremvise festivalbånd for å få gratis transport med Flåmsbana. Når dere ankommer har dere ikke festivalbånd, og da må dere fremvise billettbeviset dere har mottatt på mail for å få gratis transport til Vatnahalsen. Les mer om togtilbudet.

Må jeg overnatte i telt på High Camp Vatnahalsen?
Det er primært en teltcamp, men hotellet åpner for booking av rom 31.januar. Det er dog et fåtall rom på hotellet, så majoriteten må sove i telt. Dere benytter dere av sanitærfasilitetene på hotellet. Det er også mulighet for å kjøpe mat på hotellet selv om du bor i telt.

Hva er mattilbudet på High Camp Vatnahalsen?

Om du sover på hotellet så får du mat i restauranten på hotellet. Dersom du sover i telt har vi et eget Happy Camper-tilbud som koster 1250 kr for mat fra fredag morgen til søndag lunsj. Kjøp matpass her. Frist for å kjøpe matpass er 15.mars.

Hvor langt er det fra togstasjonen til Vatnahalsen hotell?

Det er kun 50-100 meter å gå fra togstasjonen til hotellet. Teltcampen er bak hotellet. Se oversikt over festivalområdet her.

Kan jeg låne utstyr på High Camp Vatnahalsen?
Ja, våre sponsorer stiller med masse demoutstyr som er alt fra klær til ski. Det er for øvrig ingen forhåndsreservasjon så dere må reservere der og da. Ha med eget utstyr om du vil være sikker på at du får gått på ski.

Kan jeg bli med på guida turer på High Camp Vatnahalsen?

Ja, vi har et samarbeid med Bre og Fjell som er ansvarlig for guidingen. De har mange ulike type guidede turer, kurs og workshops som du kan melde deg på dersom du har festivalpass. Du kan også gå på tur på egenhånd, men Bre og Fjell vil ha en turinfo under festivalen der dere kan få tips.

Hva innholder et festivalpass på High Camp Vatnahalsen?
Les denne artikkelen for å se hva du får gjennom et festivalpass på High Camp Vatnahalsen.

Jeg finner ikke billetten min.
Av og til havner selve billetten i søppelposten. Sjekk der før dere tar kontakt med oss.

Les for øvrig all annen praktisk informasjon om High Camp Vatnahalsen før dere ankommer festivalen.

Hvis dere lurer på noe annet ta kontakt med oss i festivalledelsen. Les også gjerne mer om historien bak Fri Flyt High Camp.

Festivalsjef
Lisa Kvålshaugen Bjærum
Epost: lisa@friflyt.no
Tlfnr: 41815942

Sponsorsjefer
Magnus Utkilen
Epost: magnus.utkilen@friflyt.no
Tlfnr: 91 70 56 19

Lorena D'Amario
Epost: lorena@friflyt.no

Frivilligsjef
Marte Emilie Rasmussen
Epost: martet_93@hotmail.com
Tlfnr: 97 94 00 84