I år blir det en annerledes High Camp grunnet koronapandemien. Det er ikke mulig å bo i telt under High Camp Turtagrø 2021.

Vi kommer til å selge kun 50 billetter når vi åpner billettsalget den 7.desember kl 10.00, og alle deltakere må bo på hotellet fra torsdag til søndag med halvpensjon. Se de ulike priskategoriene på festivalpassene. 

Turtagrø hotell selger kun rom for grupper på fire og seks personer og du må tenke ut på forhånd hvem som er din kohort denne helgen. Skriv i kommentarfeltet når du kjøper festivalpass hvem du skal bo sammen med på rommet. Etter dere har kjøpt billett må en ansvarlig for gruppen ta kontakt med Turtagrø hotell på epost til hotel@turtagro.no innen 14.desember for reservering av rom til gruppen. Dersom du ikke har fått reservert rom innen 14.desember og har kjøpt festivalpass, vil vi refundere festivalpasset ditt. 

Turtagrø hotell har følgende antall rom for salg fra tors - søn inkl frokost og treretters middag: 

  • 10 x 4-mannsrom med felles bad 3660,- per pers

  • 2 x 6-mannsrom med felles bad 3660,- per pers

  • 4 x 4-mannsrom med eget bad 4950,- per pers 

Vi åpner turpåmelding til guidede turer mandag 7.desember kl 10.00 – altså samtidig med det ordinære billettsalget. 

Vi skulle gjerne ha feiret 20-års jubileumet med flere deltakere, men det kommer til å bli et spennende program som skal markere 20 år med topptur, foredrag, konserter på en trygg måte. Vi kommer til å sørge for at blant annet foredrag blir live streamet. Flere detaljer om dette kommer mye nærmere festivalen.

Les for øvrig vår koronainformasjon før festivalen.