Er du blant de heldige som fikk tak i festivalpass til High Camp Sunnmøre, er noe av det du kan glede deg til: 

FOREDRAG MED EVEN SIGSTAD - TOPPTUR OG FILM

Even-Sigstad-blir-parksjef-for-sommerskisenter_fancybox
Even-Sigstad-blir-parksjef-for-sommerskisenter_fancybox

Filmskaper og skiproff Even Sigstad fra Field Production har dratt rundt på tungt kamerautstyr verden rundt for å fange de råeste ski og toppturbildene. Ta turen for å høre hans tips knyttet til topptur og film!

Foredrag: fredag 31. mars 20.00 

FOREDRAG MED EIRIK VAAGE - SUNNMØRES FJELLKULTUR

SLINGSBY_CUT54-cur.Still033
SLINGSBY_CUT54-cur.Still033

Bak de majestetiske tindene på Sunnmøre ligger et fascinerende bakteppe. “Sunnmøres fjellkultur” er et foredrag som tar publikum med på en reise i fjellhistorien og setter et ansikt på arven i vår fjellkultur.
Foredragsholder Eirik Vaage vil gjennom bilder og film tegne et bilde av Sunnmøres fjellhistorie gjennom 150 år. Foredraget er ein visuell presentasjon av fjellkulturens pionertid og de etterfølgende epokene og milepelane. Historiske linjer blir trekt tilbake til 1870-tallet. Foredraget er et resultat av samtaler med historikere og levende legender
i miljøet som alle er med å formidle et fascinerende bilde
av en tid preget av pionervirksomhet og kulturoverføring, paradigmeskifte og norsk erobring av fjellene på vinterstid. Foredraget trekke linjer fra pionertida og frem til i dag.

Foredrag: Lørdag 1. april 20:00

LØRDAGSKVELDEN!

Dunjakkedisco
Dunjakkedisco

Alt ligger til rette for en god fest lørdag kveld på Sagafjord. Det lokale bandet Pineapple Express disker opp med god fest-stemning, etterfulgt av den erfarne dunjakke-dj'n DJ Oskar! 

Fest: Lørdag 1. april 22:00

I tillegg blir det selvfølgelig fantastiske opplevelser oppe i fjellene, flere foredrag, konsert med Dalsfjord Bluegrassband på fredag og mye, mye mer!

Sjekk ut resten av programmet her!