Det er mange som lurer på disse tingene. Hedvig Wessel var en av dem. Som kanskje verdens råeste kvinne på ski har hun merket klimaendringene på kroppen. Hun lurte på hva greia var med global oppvarming og hvordan dette påvirker både henne selv og samfunnet rundt. I søken etter informasjon har hun fått svar. På High Camp Turtagrø tar hun opp disse temaene sammen med POW. 

Les også: Hvorfor februar måned var så varm

 Om Hedvig Wessel:

Hedvig er Norges beste kulekjører og har de siste årene hevdet seg i nasjonale og internasjonale frikjøringskonkurranser. I februar tok hun seieren i Freeride World Tour. Se Hedvig Wessels sitt historiske seiersrun. Vi ser veldig frem til å få besøk av henne på High Camp Turtagrø. 

Les også: Fri Flyts dybdeintervju med Hedvig Wessel 

Om POW:

Protect Our Winters (POW) er en internasjonal klimaorganisasjon basert i vintersportsamfunnet. De jobber med å inspirere til å velge en grønnere livsstil, og engasjere for strukturell så vel som politisk endring for å begrense klimaendringene. Målet deres er at vintersport- og friluftslivssamfunnet skal a ledelse i kampen mot klimaendringene, slik at både vi, barna og barnebarna våre kan glede oss over vinteren i mange år framover.

Les også: POWs miljøvettregler