Under High Camp Turtagrø stiller vår samarbeidspartner Nikon og den kjente skifotografen Vegard Breie opp med fotokurs. Dette er lagt opp for å lære deg å ta bedre (ski)bilder når du er på tur.

Fredag morgen vil det først bli felles oppmøte, og en gjennomgang av litt teori og bli-kjent-bit. Deretter tar Breie med de heldige deltakerne med på tur, hvor fokus på bilder vil ha en sentral rolle. Husk derfor at du her kan få både kurs og topptur i ett!
Breie vil videre ha et foredrag i Kjelleren fredag klokka 22:00, hvor han vil fortelle litt mer omkring det med skifoto, hva han tenker når han jobber, samt mye annen nyttig informasjon. Kanskje blir det også vist frem blinkskudd som er tatt på tur samme dag?!

Breie presiserer at kurset har hovedvekt på å bevisstgjøre seg valgene en tar som fotograf og blikk, så hvilket kamera man bruker har veldig lite å si

Om etterspørselen blir stor, kan Vegard også kjøre et kurs på lørdag. Det er begrensede antall plasser (15 stk), så her er det førstemann til mølla som gjelder. (NB: foredraget fredag kveld er åpent for alle med festivalpass).
Og hva er det beste? Jo, herligheten er gratis for deg som allerede er High Camp-deltaker!

Vegard Breie
Vegard Breie

Vegard kan du lese mer om her: http://www.vegardphoto.com/

Så tenker du sikkert: "Hvordan melder jeg meg på?"
Jo, send en mail med navn og telefonnummer til eyvind@friflyt.no, skriv "Breie fotokurs" i emnefeltet, så ordner alt seg (for de som er tidlig ute)!