Vår nye plattform for nettkringkasting, Fri Flyt Live, har sending med gjester og foredrag kl 18.00 torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. mai. Perfekt for alle skientusiaster, enten du er nede fra fjellet etter dagens skitur eller er hjemme i byen og drømmer om at du var i Jotunheimen. Lørdagskvelden blir det quiz med Jon Håvard Strømsnes.

Det blir programleder i livestudio fra Fri Flyt redaktør Henning Reinton sammen med festivalsjef Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Kjøp billetter på friflytbestill.no

Pris blir 99,- per kveld, og 199,- for alle tre kveldene. 

Sjekk Facebook-eventet vårt også. 

Program Virtuell High Camp 

Torsdag 7.mai (18.00-19.30)

Vi ønsker velkommen fra Fri Flyt livestudio i Sandakerveien 24C kl 18.00.

Vi tar en prat med noen inviterte gjester som rapporter fra fjellet: Øyvind Eek fra Bre og Fjell er på plass på Turtagrø for å guide gjester i Hurrungane, mens Stian Hagen, som skulle hatt foredrag på High Camp, er hjemme i den franske fjellhovedstaden Chamonix.

Deretter blir det snøskredforedrag med Markus Landrø fra Snøskredvarslingen. 

Markus Landrø en av landets fremste snøskredeksperter. Han er tindevegleder, holder på med et forskningsprosjekt om beslutningstakning i skredterreng og leder observatørkorpset til Snøskredvarslingen i i NVE, bare for å nevne noe. Han er med på Virtuell High Camp fra Gol, der han blir intervjuet av Erlend Sande i Fri Flyt. Markus vil blant annet snakke om snøforholdene i ulike fjellområder i Norge akkurat nå og gi gode tips om hva du bør passe på når du ferdes på vårsnø. Han er alltid på jakt etter bedre metoder for å få folk til å forstå dette med snøskred, så her blir det noe nytt å se og lære uansett om du er fersking eller har skredutdanning fra før. 

Send inn spørsmål til erlend@friflyt.no

Fredag 8.mai (18.00-19.30)

Vi ønsker velkommen fra Fri Flyt livestudio i Sandakerveien 24C kl 18.00.

Vi tar en prat med noen inviterte gjester, deriblant skiproff, jurist og filmskaper Nikolai Schirmer, som også måtte avlyse sin tur til Turtagrø denne helga.

Deretter blir det foredrag med Andreas Køhn om hans ski- og sykkelekspedisjon i Nord-Norge.

 

Lørdag 9.mai (18.00-19.30)

Vi ønsker velkommen fra Fri Flyt livestudio i Sandakerveien 24C kl 18.00.

Vi tar en prat med noen inviterte gjester. Skiproff og skiguidestudent Asbjørn Eggebø Næss er fast inventar på High Camp og blir nå med oss fra hjemmekontoret. Vi snakker også med Linn Cecilie Mæhlum og Sofie, som er på Turtagrø, om hvordan det er på det legendariske hotellet denne våren.  

 Deretter kommer kveldens store høydepunkt: Livequiz med legenden Jon Håvard Strømsnes.

Når vi ikke har mulighet til å arrangere vårens store høydepunkt, håper vi dette kan bli et bra plaster på såret, både for oss i Fri Flyt og for alle deres som hadde gledet dere til å delta på High Camp. Er du blant de som hadde billett (til Turtagrø eller Sunnmøre) og har latt være å be om refusjon eller forlenget abonnementet, får du selvsagt gratis tilgang. Da får du en mail om dette. Alle andre må betale en slant, håper dere synes det er ok i en tid som er svært tøff også for oss.

Du kjøper billetter på friflytbestill.no.