For tre år siden var det mye snø rundt Turtagrø og idèen om en uformell frikjøringskonkurranse blomstret. Dette har stått på High Camp programmet de to siste årene, men snøen har smeltet fra oss. Nå ligger det snø i siden og tidenes første frikjøringskonkurranse på High Camp Turtagrø vil gå av stabelen.
   
Dette blir et uformellt konkurranseformat hvor kjørerene dømmer hverandre. Alle kan delta på moroa, men vi har maks 30 plasser.
Festivalsjefen, Eyvind Setrom, har allerede sett sett ut en bra linje og han gleder seg til å kjøre hvis ikke noe kommer noe festivaltrøbbel i veien.
  
- Facen ser dødskul ut, en god blanding av snø, litt lyng og treehanging kan by på mye moro for både deltakere og de som ser på. Dette blir den første car ride to start konkurransen og det er tøft, sier frikjøringsansvarlig Asbjørn Eggebø Næss over iphonen. Han gleder seg også til å kjøre konkurranse og lurer på om det er noe tøff kjøring blandt årets High Campere.

Det er forhåndspåmelding og dette kan du gjøre ved å sende en mail til eyvind@friflyt.no eller melde deg på i teltet til Haglöfs senest fredag klokken 16.00.
Kjøreroppmøte blir fredag klokken 17.30.
  
Meld dere på, vinn heder og ære, og ha det moro!