Frikjøringskurs for boys&girls med K2:
Bli med på en leiken frikjøringsøkt med noen av landets beste skikjørere!Karl, Sondre, Linn og Anja tar med seg de som ønsker (førstemann til mølla!) opp i lekent terreng og bygger hopp og har det gøy. Kanskje du kan plukke med deg noen triks du kan ta med deg inn i frikjøringskonkurransen som går av stabelen bak hotellet fredag ettermiddag?

Instruktører herrer:
- Karl-Kristian Muggerud
The best skier you've never heard of skreiv Newschoolers.com for litt over ett år siden. Det er ikke uten grunn. Karl-Kristian kjører hardere enn de fleste, og har ett og annet tips å gi deg når det kommer til moderne frikjøring. Sjekk ut hans rider-edit fra Supervention 2 her!

- Sondre Loftsgarden
Sjarmerende telemark-gut som er oppvokst i den moderne skiports vugge. Har flere ganger vunnet norgescupens telemarkklasse. Selv om Sondre nå har festet hælen, betyr ikke det at han er blitt noe dårligere på ski. Kjent for å kjøre fort å gå hinsides stort.

Instruktører kvinner:
- Linn Cecilie Mæhlum
Linn vant norgescupen i frikjøring første gang hun prøvde i 2014. Siden da har det bare gått oppover, og sist høst var hun å se på kinolerret landet over i Field Productions sin storfilm Supervention 2. I tillegg til å kjøre fort på ski driver hun et galleri på Lillehammer.

- Anja Alme Gardli
 Starta som jibber i de dager da heldress i terrengparken var i ferd med å bli kult. Har siden da utviklet seg til å bli en av Norges beste storfjellkjørere. Reiser land og strand rundt med Linn Cecilie, i tillegg til å jobbe på Hotel Aak i Åndalsnes og festivalarena-hotellet Turtagrø Hotel.

-------------------

Frikjøringskurset er gratis, men det er kun 10 plasser på hvert kurs! Påmelding i K2-teltet. Førstemann til mølla!

Kurset går både fredag og lørdag. Oppmøte klokken 10.00 i K2-teltet. 

Inspirasjon og tips om toppturer 

Slik velger du riktig toppturutstyr

Få proffenes toppturtips

Test av ni allsidige toppturski

Test av toppturstøvler

Test av softshellbukser

Test av hjelmer for topptur