To teamkjørerne fra Haglöfs, tar turen opp til Turtagrø for å ta deg med på en lærerik frikjøringsopplevelse i vakre omgivelser

Kurset vil fokusere på sikker ferdsel i vinterfjellet, og i tillegg vil de snakke om å bruke terrenget til din fordel, både med tanke på skred og linjevalg. Du vil også lære noen teknikker for å droppe skavler, posisjonsteknikk og svingteknikk.
Om du føler deg som en ekspert fra før, kan vi garantere at disse ringrevene har noen ess i ermet du kan dra stor nytte av. 

Dette vil bli satt opp som et eksklusivt Haglöfskurs for 32 deltagere som blir arrangert fredag 8. mai og lørdag 9. mai. Dette vil være fordelt på grupper på 8+8 hver av dagene. Det blir to grupper jentefreeride og to med blandet drops.
Vi trenger kanskje derfor ikke si mer om at det er begrensede antall plasser på kurset, men vi gjør det likevel: det er begrensede plasser, så her er det førstemann til mølla!

Hva trenger du i påsan fra før? Normalt gode skiferdigheter, og selvsagt alt av skredutstyr (sender/mottager, spade og søkestang)! Kurset koster kun 200,- i tillegg til High camp billetten.Vil du være med?

Det er bare å glede seg!