Sjefsredaktøren i det amerikanske skimagasinet "Skiing", Kevin Luby, besøkte Norge og High Camp Turtagrø i mai i år. Nå har artikkelen fra helga kommet på trykk, og det er veldig gledelig lesing det som står.
Han beskriver hvordan High Camp har bidratt til at toppturmiljøet i Norge er blitt såpass stort, og High Camp Turtagrø omtales som "ground zero", eller utgangspunktet for dette miljøet.

Møtet med nordmenn på festival var også positivt. Er det sant at amerikaneren oppfattet oss som imøtekommende, åpne og hyggelige? Tydeligvis!
I sin artikkel får også Luby nevnt flere ganger hvor imponert han er over norsk natur og Hurrunganes bratte fjell og tinder. Om han var like imponert over karsken han fikk servert senere på kvelden, betviles.

6 sider har "Skiing" viet plass til, for å beskrive miljøet rundt Fri Flyts High Camp. Og da er det jo artig at artikkelen avsluttes med:
"The spirit of High Camp hasn`t changed. If you ask me, it`s as rich as ever!" 

High Camp Turtagrø arrangeres i 2019 fra 9. - 12. mai og billetter kommer i salg 12. desember kl. 10.00 på FRIFLYTBESTILL.NO