Mange forbinder nok Fischer med lett toppturutstyr og langrenn, men selskapet har i mange år hatt serier med svært kjøresterke frikjøringsski og støvler som du burde få opp øynene for. 

De lettere toppturskiene får også svært gode skussmål for å levere en god kombinasjon av vekt og kjørestyrke, og toppturstøvelen Fischer Travers CS vant Fri Flyt sin test av lette toppturstøvler i fjor

De Østerrikske ingeniørene i Fischer er feinschmeckere av rang, og det ser du veldig enkelt i de gjennomtenkte detaljene på f.eks Ranger støvel-serien. 

Fischer Ranger ski:

I denne serien er det et bredt utvalg modeller. Serien er delt inn i hovedkategoriene TI og FR, der TI er de mer kjøreorienterte skiene og FR er lettere og mer lekne. 

Her snakker Tommy Stokke i Fischer om skilinjen og Ranger 102 FR WS som er den aller heiteste nyheten i linjen. 

Fischer Traverse støvler: 

Traverse CS vant Fri Flyt sin test fordi den var overraskende kjøresterk for vekten, og fordi løsningene på støvelen er gjennomtenkte og solide. I tillegg til CS finnes det også flere ulike modeller i denne serien som passer til et bredt spekter med ulike kjørere. 

Her snakker Tommy om de ulike modellene som er i sortimentet i denne serien til neste år. 

Fischer Transalp ski: 

Transalp-serien er en av de mest solgte toppturlinjene på markedet, og det er ikke uten grunn. Dette er skiene for deg som ønsker lette toppturski mellom segmentet tur og trening. Tommy snakker her om utvalget i denne linjen. 

Fischer Ranger støvler: 

Ranger-støvlene har på kort tid blitt svært populære. Dette er en frikjøringslinje med tech-inserts og godt gåutslag rettet mot de som ønsker det beste fra to verdener. 

Fischer Hannibal ski: 

Hannibal er de bredere toppturskiene fra Fischer. Ikke bli lurt av den lette vekten, for dette er ski med skikkelig bra kantgrep og gode egenskaper på varierende snøforhold. Kommer i 96 og 106 midtbredde.