Avlysningen er svært kjedelig for alle deltakere, guider, utstyrsleverandører, foredragsholdere og oss som arrangør som har sett fram til å møtes på Turtagrø 7-10.mai. Men i den situasjonen Norge og verden er inne i, støtter vi fullt opp om myndighetenes tiltak og begrensninger.

High Camp er et viktig arrangement for Fri Flyt AS, og vi har faste stillinger direkte knyttet til arrangementene. Dermed sier det seg selv at de økonomiske konsekvensene av å avlyse High Camp Turtagrø er alvorlige for selskapet. Vi vil likevel refundere alle kjøpte festivalpass og turpåmeldinger, slik at ingen skal oppleve å ha betalt for noe de ikke får.

Dersom du ønsker og har anledning, kan du enten avstå fra refusjon eller bruke det innbetalte beløpet til å forlenge ditt abonnement i stedet for å få det refundert. Det vil være en kjærkommen støtte for oss. 

De som forlenger abonnement eller velger å avstå fra refusjon, vil automatisk få muligheten til å sikre seg festivalpass til High Camp Turtagrø 2021 før det ordinære billettsalget åpner.

For refusjon eller forlengelse, send epost med ordrenummer, navn og kontonummer regnskap@friflyt.no 

Dersom du har kjøpt en pakke med abonnement og festivalpass, vil selve abonnementet løpe som vanlig og prisen for dette blir fratrukket i beløpet du får refundert. 

Ta gode smitte- og turvalg fremover, også kan vi sammen glede oss til Fri Flyt HighCamp i 2021.