Toppturer i hjertet av Jotunheimen, omkranset av 2000-meters topper på alle kanter, spennende foredrag, filmer, quiz, dunjakkedisco og hyggelige turvenner - kan man ønske seg mer? Velkommen til High Camp Turtagrø - den originale topptursamlingen!

Les om turprogrammet her.

Når du ankommer på torsdag kveld, vil registreringen være åpen fra kl 17:00.
Vi avrunder første kveld med "velkommen", generell informasjon, samt påmelding til fredagens turer.

Fredag er første turdag. Avreise til dagens (guidede) turer fra klokka 08:00.
Vi gir dere informasjon til lørdagens turer, drar i gang foredrag og quiz, og avslutter kvelden sammen i trivelig selskap. Dette blir også første kveld med "Dagens video" fra Turtagrø!

Lørdag er det på`n igjen, og vi kjører omtrent akkurat samme opplegg og tidsplan som for fredag. Glem for all del ikke dunjakkediscoen!

Søndag er siste turdag. Spis godt med frokost, sørg for å hydrere kroppen på nytt etter nattens strabaser. Deretter avreise til turer fra klokka 08:00.
Gode, fornøyde og slitne noen timer etterpå, er det dessverre over for i år. Vi sitter igjen med brilleskiller, smil og gode minner, og gleder oss allerede til 2014!

Mer detaljert program med tidspunkter, beskrivelse av foredrag etc, vil bli publisert på denne siden fra og med 20. april 2013.