Haglöfs

Haglöfs har med seg toppturbekledningen for neste vinter og deltakerene på Turtagrø er de første i verden til å kunne teste dem. Det blir klær og sekker  fra Rando-kolleksjonen og noe frikjøringsbekledning. Mange av klærene har også Gore-tex membran, har du mulighet bør du teste ut klærene med den nye myke C-Knit membranen. Haglöfs vil også selge demoklær og enkelte vareprøver lørdag kveld.

 

haglofs_hichcamp
haglofs_hichcamp

 

Hilleberg

Hilleberg har med seg 15 telt som er slått opp foran hotellet, camp Hilleberg. Denne er fullbooket, men du kan komme å se på alle teltene og få informasjon om noen av verdens beste turtelt.

Du kan også vinne et splittet nytt telt ved å bruke #camphilleberg om du tar bilde av et Hilleberg-telt til en verdi av 6990,- på toppen av et fjell eller i campområdet.

Hvem-skal-paa-Hilleberg-Camp_ordinary_1200
Hvem-skal-paa-Hilleberg-Camp_ordinary_1200

 

Mammut

Mammutene har med seg skredutstyr og her kan du også få sett et bredt utvalg av skredsekker. De tar også med litt sovepoer og liggeunderlag. Som High Camp detaker kan du også få oppgradert Mammutsøkeren din helt gratis!!

En hyggelig gjeng som du kan slå av en utstyrsprat med.

Mammut
Mammut

 

Devold

Ullundertøyet med røtter i Sunnmørsalpene er ny av året og de kommer nok ikke til å ha demo på undertøyet sitt (heldigvis), men se ikke bort fra at du kan få en bra deal på høykvalitetsull denne helgen.

 

devold
devold

  

 Dynafit

Gjengen fra Dynafit har med fire varebiler fulle av utstyr. Du får blandt annet mulighet til å teste meste av 16/17 modellene fra Dynafit og de har med seg støvlene TLT 6, Khion og Neo i ulike størrelser.

Se ikke bort fra at du kan få kjøpe noen av demoskiene siden det er sesongavslutning. Har du glmt feller, drikkeblære eller skarejern, kan nok Dynafitgutta hjelpe deg. Produktutvikleren fra Italia kommer også til Turtagrø, så det er en spennende person du kan slå av en prat med.

dynafit_ski
dynafit_ski
dynafit_sko
dynafit_sko

 

K2

Våre venner fra Lillehammer er kjente for å lage veldig lettkjørte ski som mange liker. De har pick-up`n lasta med det meste av toppturserien og i år vil de ta med seg mye av de mer kjøreorienterte frikjøringsskiene – pinnacle. De har også med seg et par split-board som kan testes på Turtagrø.

 

K2_highcamp
K2_highcamp

 

Fischer

Fischer har med seg bredt utvalg av randoski og støvler. Her får du  teste Hannibal serien som er den bredeste serien med lettvekts ski på 100 og 94mm. Tranasalp er serien med smalere ski med fokus på vekt og en lett tur oppover. Ranger-serien til Fischer er free-toruing serien med litt mer vekt og gode kjøreegenskaper i forhold til de renspikkede toppturskiene. På støvelfronten kan du teste neste års Travers Carbon støvler i str 26,5 og 27,5.

fischer_ski
fischer_ski
fischer_boots
fischer_boots

 

Wonderland

Aktive folk trenger en god natts søvn, så derfor er de samarbeidspartner på High Camp og du kan prøveligge en seng og bli overbevist at dette er skikkelig kvalitetsvarer fra Romsdalen.

De har også en luksuscamp hvor to personer sover på en seng i en Hillebergdome. Sengen til 17 000,- får de med seg.

hilleberg
hilleberg

 

Völkl

Dette skimerket er noe av det bedre du kan få og var tidlig ute med utviklingen av carbon-ski. Du kan teste den populære BMT serien og de andre toppturskiene. De fleste skiene er montert med Marker King Pin om du vil teste disse kjøreorienterte bindingene.

a
a

 

m
m

For å låne utstyr må du være registrert High Camper og det er førstemann til mølla. Utstyret kan kun lånes en dag og må leveres tilbake etter endt turdag. Så ha derfor med eget utstyr så du ikke står uten støvler eller ski når du skal på tur. 

Minner også på at alle som skal på guided tur MÅ ha skredutstyr for å bli med gruppen. Skredsøker, spade og søkestang!