High Camp Turtagrø er den mest tradisjonsrike og eldste toppturcampen i Norge, og også i år er alle billettene utsolgt.

Dette er en populær camp da fjellområdet i Hurrungane er noe av Norges råeste, det er de beste guidene, et solid program på kveldene og en heidundrandes avslutning på skisesongen med dunjakkedisco.

-       High Camp Turtagrø er utsolgt igjen, noe som er veldig gøy, sier Eyvind Setrom, festivalansvarlig for High Camp. Dette tyder på at toppturfeberen herjer videre, og at mange av dere er blitt glade i High Camp som arrangement, og ønsker å oppleve fjellene i hjertet av Jotunheimen på sitt beste.

Også i år vil det bli et sterkt program på Turtagrø og noen av verdens beste skikjørere står på underholdningsprogrammet. Dette kommer vi sterkere tilbake med når hele programmet er spikret om noen uker. Det viktigste er å ha et bunnsolid turprogram og legge til rette for at deltagerene har en positiv opplevelse under hele helgen.

For dere som ikke fikk tak i billett i går; alt håp er ikke nødvendigvis ute. Øyvind Waitz, butikksjef for ffshop.no, forteller at mange likevel ikke får benyttet billetten sin når festivalen nærmer seg. – Det lønner seg derfor å følge med på High Camps facebookside samt forumet på friflyt.no, for å se om noen legger ut sine billetter for salg, sier han.

Her er en smakebit fra fjorårets camp: